Background Image


A N T O N   R O E T E R D I N K       F O T O G R A F I E       &       D E S I G N       &       W E B D E S I G N

Anton Roeterdink Photography & Design en SRsko Schoenenoutlet
onder één dak

Sinds 1 oktober 2015 is er heel veel veranderd in de winkel aan zandstraat 103 te Beneden Leuwen.
Na het wegvallen van de winkel van Schoenenreus in Druten hebben we er voor gekozen om dit segment schoenen aan te gaan bieden in ons pand aan de zandstraat. Voor ons niet een hele vreemde stap omdat Aline uit een familie van schoenondernemers komt en zelf ook jaren werkzaam is geweest als filiaalhouder in één van de schoenwinkels van de familie. En de appel valt niet ver van de boom, zoon Stephan de oprichter van SRsko schoenenoutlet (Stephan Roeterdink Sko (Sko staat voor schoenen in het Noors)) heeft zijn opleiding gehad bij Scapino en Schoenenreus en zocht na het stoppen van de Schoenenreus een geschikte lokatie om in de prijsklasse van Scapino en Schoenenreus schoenen te gaan verkopen. Dit is uiteindelijk het winkelgedeelte van Anton Roeterdink Vakfotograaf geworden.

Als je nu voor de winkel staat zie je één etalage met schoenen van SRsko en één etalage met vakfotografie van Anton Roeterdink Fotografie.
Bij binnenkomst kom je eers in het winkelgedeelte met schoenen voor, dames, heren en kinderen, met o.a. ook gympen, sneakers, spaanse sloffen en pantoffels van SRsko. Achterin de winkel staan de fotolijsten en bevindt zich de fotostudio, pasfotoruimte en de workshop- en bespreekruimte voor 10 personen.

 

 

 

Afdrukken E-mail

Gebruik van cookies maakt het gemakkelijker om onze website te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website geeft u ons toestemming cookies te gebruiken.
Meer info (Eng) Akkoord