Background Image


A N T O N   R O E T E R D I N K       F O T O G R A F I E       &       D E S I G N       &       W E B D E S I G N

Sinds 2015 waren we volop bezig met een project in Noord Noorwegen, een restaurant met twee vakantieappartementen, een vergaderzaal en dit direct aan de fjord. De eigenaar van het pand, een stichtingsbestuur van de vereniging van eigenaren, heeft gepland om naast het restaurant een 8-tal prachtige vakantiewoningen te bouwen. Wij zouden het geheel gaan huren en exploiteren zodra de nieuwbouw gerealiseerd zou worden. Helaas heeft het nieuwe bestuur (5 bestuurswisselingen in twee jaar) eind september 2017 besloten om het restaurant aan een Noorse ondernemer te verhuren in tegenstelling tot de afspraken die we met de vorige besturen hadden gemaakt. Ook de vakantiehuizen zijn nog niet gebouwd en zullen er niet staan voor eind 2018. Voor ons het moment om dit project te staken, met pijn in ons hart en zwaar teleurgesteld.

Nieuw project

We gaan door met het verwezenlijken van onze plannen en oriënteren ons alweer op de Noorse markt en daar zien we een mooi aantal mogelijkheden waar we ons de komende periode mee bezig gaan houden.
Dus zoals gezegd het blijft voor ons nog steeds, TOT ZIENS IN NOORWEGEN!!

Vakantie in Noorwegen

Vakantie in Noorwegen wie wil dit nou niet?

Op een prachtig gelegen locatie aan een fjord in Noord Noorwegen.
Een restaurant met vakantieappartementen en een ruime vergaderzalen.

 

Logeren op een locatie direct aan de fjord.

   

 

Genieten aan tafel

Heerlijk eten in het restaurant.

aan het water met uitzicht op de fjord.

Vis, eland, rendier, lamsbout,net wat er op het dagmenu staat. 

Vers uit eigen omgeving.

   

        

Onthaasten, doen waar je zin in hebt.

Zomer, herfst, winter en voorjaar, elk moment van het jaar is er wel iets te doen en te genieten in deze prachtige omgeving. In de zomer de middernachtzon het water zien raken en vervolgens direct weer zien opgaan, kortom 24 uur dag. Het voorjaar zien exploderen na de winter, in zeer korte tijd komt alles tot bloei. Genieten van de koude dagen in de winter met een lange sneeuwzekere periode. In de winter genieten van het Noorderlicht. Even de zon kwijt in december en een deel van januari en daarna weer de eerste zonnestralen zien op de sneeuw. Skieen tot in mei. Hoe mooi kan het zijn. 

 

Kom, geniet en beleef Noorwegen!!

Afdrukken E-mail

Gebruik van cookies maakt het gemakkelijker om onze website te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website geeft u ons toestemming cookies te gebruiken.
Meer info (Eng) Akkoord